contentblock-kaum
 




Haberler

30
Nis 2024
Sürdürülebilirlikte Kadın Toplantısı Gerçekleşti

Tarım, Sürdürülebilirlik, Gıda ve Gastronomi Kesişiminde Başarılı Kadınlar Bir Araya Geldi

İTÜ Bilim, Mühendislik ve Teknolojide Kadın Araştırma ve Uygulama Merkezi olarak tarım, sürdürülebilirlik, gıda ve gastronomi alanlarının önde gelen isimlerini merkezimizde ağırladık. Gıda Türk Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Aydan Kırışoğlu, Tanışık Danışmanlık Şirketi Kurucusu, YÜCİTA üyesi ve önceki dönem Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Ayşe Ayşin Işıkgece, İTÜ Kimya Metalurji Fakültesi Profesörü ve BIOACTIVE Araştırma ve İnovasyon Merkezi Kurucusu Beraat Özçelik ve TURYİD Yönetim Kurulu Üyesi ve İTO 17. Restoranlar Meslek Komitesi Başkanı Ebru Koralı'nın katıldığı bu toplantıda sürdürülebilir tarımın geleceğini, gıda ve gastronomi alanındaki gündemleri konuştuk. Merkezimize yaptıkları ziyaret ve değerli katkıları için kendilerine teşekkür ediyoruz.

surdurulebilirliktekadin_toplanti1