Haberler

25
Eyl 2019
Eyvah CEO Doğuruyor Semineri, 23 Ekim 2019

Toplumsal cinsiyet eşitliğinin sağlanmasında erkeklerin rolü ve iş dünyasında çeşitliliğin önemini konuşmak için 23 Ekim saat 18.00’ de Galip Sağıroğlu Salonunda, toplumsal cinsiyet aktivisti ve Egon Zehnder Kıdemli Ortağı Murat Yeşildere tarafından “Eyvah CEO Doğuruyor” başlıklı seminer düzenlenecektir.

Katılımınızdan mutluluk duyarız.
İTÜ BMT-KAUM

 

23 Ekim 2019, 18.00
Galip Sağıroğlu Salonu
(Adres: İTÜ Ayazağa Kampüsü, Maden Fakültesi)

 

Murat Yeşildere: Boğaziçi Üniversitesi Endüstri Mühendisliği mezunu olan Murat Yeşildere, University of Manchester Bilim & Teknoloji Enstitüsü’nde İş Ekonomisi master programını tamamladı. Finansal kiralama, hazine ve fon yönetimi gibi alanlarda çalışan Yeşildere halen yönetim danışmanlığı firması olan Egon Zehnder Kıdemli Ortağı olarak görev yapmaktadır.

Yirmi yılı aşkın süredir liderlerin istihdamı alanında çalışan Yeşildere, farklı bakış açıları ve çeşitliliğin yarattığı zenginliği savunan bir toplumsal cinsiyet eşitliği aktivistidir. Toplumsal cinsiyet eşitsizliğini gündeme taşıyan, şirketleri bu konuda harekete geçirmek için yoğun çaba gösteren ve toplumsal cinsiyet eşitliğini savunan sivil toplum kuruluşlarında aktif rol alan Yeşildere aynı zamanda YANINDAYIZ ve Make-A-Wish dernekleri yönetim kurulunda, Bağımsız Kadın Direktörler Platformu ve Profesyonel İş Kadınları Derneği (PWN) danışma kurulunda ve %30 Kulübü Türkiye yapılanmasının yürütme kurulunda görev yapmaktadır. Ayrıca İTÜ BMT-KAUM danışma kurulu üyesidir.