Haz 2019
Boğaziçi Üniversitesi’nde Cinsel Taciz Ve Şiddete Karşı Toplantı Düzenlendi.

Üniversiteler Arası Cinsel Taciz ve Saldırıya Karşı İş birliği Destek ve İletişim Grubu 15. çalıştayını Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenledi. Merkez olarak bizim de katılım gösterdiğimiz çalıştaya 37 üniversiteden gelen katılımcılar cinsel taciz ve cinsel saldırı problemlerine ilişkin güncel çözüm uygulamalarını açıklarken üniversitelerdeki bu sorunlara yönelik yeni çözüm önerileri paylaşıldı.  Üniversiteler bünyesinde gerçekleşen cinsel taciz ve cinsel saldırılarla ilgili uygulama süreçlerine ilişkin sorunlar belirlenerek çeşitli çözüm haritaları geliştirildi.

Üniversite bünyesinde Cinsel Taciz ve Saldırı Birimi olan okullar ile olmayan okullar arasında süreçler, karşılaşılan sorunlar ve çözüm yollarına ilişkin bilgi alışverişlerinde bulunuldu.